Events

Arbeidsmarktinnovatie event 2019

De arbeidsmarkt verandert. Vraag en aanbod bewegen mee met de economische ontwikkelingen, technologische mogelijkheden en demografische trends. Bedrijven staan voor uitdagingen als arbeidsparticipatie, vergrijzing, verzuim en veranderende werkzaamheden. Al deze ontwikkelingen vergroten de noodzaak om uw medewerkers zo efficiënt mogelijk in te zetten. Voldoende aanleiding voor BrainStroom om hierover op een event te organiseren.

 


Samen Stromen naar 2032

De Visie van de stad is al weer even gereed. De afgelopen tijd zijn er allerlei initiatieven gestart om die visie werkelijkheid te maken. Hoe staat het nu met de plannen? En zijn we al dichter bij ons droombeeld van de stad?

De veerboot bracht de ruim honderd deelnemers aan de sessie naar Slot Loevestein. Naast een mini-talkshow gaf Innovation consultant Stefaan Vandist een lezing over toekomstige innovaties en wat zij gaan betekenen voor de ‘slimme stad’, een door de deelnemers zelf gekozen onderwerp.

 


Kick-off 

Innovaties brengen onze wereld in een stroomversnelling en zijn van groot belang voor onze samenleving en concurrentiepositie.
BrainStroom is een innovatie-initiatief. Zeer betrokken en gedreven door samenwerking. Met het doel om innovaties beter zichtbaar te maken.
Het stimuleren en samenbrengen van alle betrokkenen binnen én buiten onze regio. En door kennis vaart te geven aan onze Nederlandse innovatiekracht.